Vakantie!

Sommigen van u zullen zich nog het televisieprogramma ‘De vakantieman’ herinneren, waarin de kreet ‘Vakantieman, gezellig hè!’ steevast geroepen werd. Om een vakantie gezellig te maken, is er vaak niet veel nodig. Samenzijn met vrienden of familie, een nieuwe omgeving of een lekker weertje helpt vaak al het vakantiegevoel los te maken. En anders is een puzzel maken ook een hele goede optie. Deze meivakantie verschijnen er weer genoeg titels om tijd voor uzelf te nemen deze meivakantie. Bijvoorbeeld Sanders Filippine puzzels nr. 62, Sanders Woordzoeker Pocket nr. 183 of één van de Lentespecials.

Mocht u echter meer van het digitaal puzzelen zijn, dan kunnen we u ook onze puzzelsite aanraden. Elke dag nieuwe puzzels, van sudoku tot woordzoeker en van cryptogram tot binaire. Bovendien kunt u, als u member wordt, in ons puzzelarchief terecht voor nog  meer puzzelplezier! Daarnaast maakt u, net als in onze papieren uitgaven, kans op mooie prijzen.

U ziet het, genoeg mogelijkheden om de vakantie gezellig te maken. En mocht u de vraag krijgen of u het naar uw zin heeft: ‘t is hier fantastisch!’

2018-01-02T14:12:13+00:00
X