Extra veel sudoku’s!

In ons assortiment hebben we al een aantal jaar de serie De Dikke: extra dikke puzzelboeken voor extra lang puzzelplezier. In deze serie zijn veel verschillende puzzelsoorten te vinden. Bijvoorbeeld de cijferpuzzel, een variant op het klassieke kruiswoord. Ideaal voor de liefhebber van het kruiswoord die graag eens iets anders wil proberen.

Bent u meer van de variatie en wisselt u puzzels met getallen en puzzels met woorden graag met elkaar af? Dan is De Dikke Varia wellicht een optie. Naast Zweedse kruiswoorden vindt u in dit boek ook binaire’s, cijferlegpuzzels, en sudoku’s.

Voor fans van laatstgenoemde is er goed nieuws. Op 24 april verschijnt in deze reeks De Dikke Sudoku. Dat betekent 240 pagina’s sudoku’s, met een moeilijkheidsgraad die oploopt tot 4 stippen, een ideale combinatie van ontspanning en inspanning! En naast de klassieke 9×9 sudoku vindt u in deze bundel onder meer de killersudoku, en 12×12 sudoku’s en de sudokuvijfling.

Sanders De Dikke Sudoku is te koop bij boekhandel en supermarkt en uiteraard in onze eigen puzzelkiosk.

2018-01-02T14:12:47+00:00

2 Reacties

 1. Wilco van der Mersch 14 mei 2017 om 11:52

  Komt er ooit ook een apart puzzelboek met killersudokus beschikbaar? Mijn vader maakt deze altijd met veel plezier wanneer er weer eentje in de Trouw staat.

  • Linda Willemsen 15 mei 2017 om 08:23

   Beste Wilco,

   Er zijn op dit moment geen plannen om een bundel met alleen killersudoku’s uit te brengen. Mocht dit in de toekomst wel gebeuren, dan zullen we het via de website en andere kanalen zeker laten weten! De killersudoku is wel te vinden in de Cijfermix Goud, die nog te bestellen is in de puzzelkiosk.

Reacties zijn gesloten.

X