Filippine abonnement

Filippine voordeel puzzelboek

Filippine 2•
Voordeel Puzzelboek

Abonneer
Filippine Puzzelboek

Filippine 2-3•
Puzzelboek

Abonneer
Filippine Extra

Filippine 3•
Extra

Abonneer
Filippine Vakantiepuzzels

Filippine 3•
Vakantiepuzzels

Abonneer
Filippine Puzzels

Filippine 3-4•
Puzzels

Abonneer

Puzzeluitleg – Filippine

Bij filippines helpen de cijfers in het diagram je verder bij het oplossen van de puzzel.  Filippines zijn er in vele soorten en maten.

Zoek de woorden volgens de gegeven omschrijvingen. Wanneer een woord ingevuld is, kunnen de letters van dat woord overgezet worden naar de gelijk genummerde vakjes in de rest van het diagram. Probeer, steeds gebruik makend van de reeds gevonden letters, het diagram helemaal in te vullen en de oplossing te achterhalen.

Het filippine diagram leent zich voor veel variatie in de opgaven. Denk hierbij aan kruiswoord- (aardig = leuk), aanvul- (oost west, thuis … = best), cryptogram- (Bij chips wordt u er neerslachtig van. = dipsaus), quiz- (Wat is de langste rivier in Brazilië? = Amazone) of vertaalopgaven (fiesta = feest).

Abonnementenvoorwaarden

De eerste abonnementsperiode ga je aan voor bepaalde tijd en kun je ook niet tussentijds beëindigen. Abonnementen worden na de eerste abonnementsperiode omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd tenzij je tijdig hebt opgezegd. Opzeggingen dienen 12 weken voor afloop van de abonnementsperiode in het bezit te zijn van abonnementenland.

Een adreswijziging doorgeven

Wil je een adreswijziging doorgeven dan kan dat op www.aboland.nl. Ga naar het betreffende puzzelboek en klik op ‘een adreswijziging doorgeven’. Liever telefonisch een adreswijziging doorgeven? Dat kan via het telefoonnummer 0251-25 79 24 (lokaal tarief).

Let op! Een adreswijziging moet minimaal 4 weken voor wijzigingsdatum doorgevoerd worden.

Adresgegevens Abonnementeland

Nederland
Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Tel. 0251-25 79 24 (lokaal tarief)
Fax: 0251-31 04 05
Site: www.bladenbox.nl voor abonneren of www.aboland.nl voor adreswijzigingen en opzeggingen. Abonnementenland is ook bereikbaar via Twitter. Stuur uw tweet naar: @Aboland_klanten.

België
Abonnementenland
Ambachtenlaan 21 Unit 2A
3001 Heverlee
Tel. +32 (0)28 08 55 23
Site: www.bladenbox.be voor abonneren of www.aboland.be voor adreswijzigingen en opzeggingen.