Puzzelen 2018-01-02T14:53:37+00:00

Puzzelen

Bij Sanders verdiepen we ons graag in jou als puzzelaar en zorgen we ervoor dat ons aanbod aansluit bij jouw wensen. Naast de vertrouwde puzzelsoorten als woordzoekers, cryptogrammen, Zweedse puzzels en sudoku’s bieden we daarom ook speciale puzzels aan.

Speciale edities

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Japanse puzzel, een nog vrij onbekende puzzelvorm afkomstig uit, inderdaad, Japan. Terwijl je de puzzel oplost, ontstaat er langzamerhand een tekening. Of denk aan het puzzel&winmagazine, waarmee je niet alleen aan het puzzelen slaat, maar ook zomaar een hotelovernachting, omafiets of mooi boek zou kunnen winnen. En misschien laat jij je hersenen al kraken met de Cum Laude-serie? Speciaal voor hen die een extra uitdaging zoeken. In de puzzelkiosk vind je deze en nog veel meer specials terug.

Kinderassortiment

We denken ook graag aan de kleintjes. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er de kidsclub; een gevarieerd aanbod puzzelboekjes vol educatieve uitdagingen. De boekjes zijn in verschillende leeftijdscategorieën verdeeld en gevuld met themawoordzoekers, doolhofpuzzels, zoek-de-verschillen, cijferpuzzels, taalraadsels, moppen en meer. In ieder kinderboekje zijn uiteraard ook prijzen te winnen!

Online puzzelen

Zin om te puzzelen en geen puzzelboekje bij de hand? Daar hebben we bij Sanders natuurlijk aan gedacht. Op onze puzzelsite kun je puzzelen én mooie prijzen winnen. Elke dag staan er elf nieuwe, gratis puzzels voor je klaar. Zo heb je elk moment van de dag een beetje tijd voor jezelf binnen handbereik. Of je nu van kruiswoordpuzzels, cryptogrammen, filippines of andere puzzelsoorten houdt.

Wij gebruiken cookies om onze site zo goed mogelijk te maken.

X